BejelentésBarcsi Szociális Központ
7570 Barcs, Bajcsy-Zs. u. 32-34.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


A Barcsi Szociális Központot 1989. június 16-án ünnepélyes keretek között adták át. Ez az országban is egyedülálló intézmény a folyamatos fejlődésnek köszönhetően mára az egyik legjelentősebb intézményévé vált a Barcsi Kistérségnek.

 

2014. június 21-én ünnepelte a Barcsi Szociális Központ fennállásának 25. évfordulóját.

Köszönjük a támogatóknak, a vendégeknek és a hozzátartozóknak, hogy megtisztelték rendezvényünket, együtt ünnepeltek velünk.

Külön mondunk köszönetet Barcs Város Önkormányzatának, Rinyaújlak Község Önkormányzatának és valamennyi támogatónknak, hogy idén is támogatták rendezvényünket, segítették az ellátott idős bentlakók foglalkoztatását.

 

 

Az intézmény vezetője az alábbi levéllel köszönte meg a dolgozók munkáját és műsorát:

 

Tisztelt Munkatársak!

A Barcsi Szociális Központ 25 éves fennállására rendezett ünnepség megvalósításában végzett munkájukért igazgatói dicséretben részesítem Önöket.

Ugyanakkor az intézmény valamennyi ellátottja, volt dolgozója és az ünnepség vendégei egybehangzó dicsérő szavait is szeretném tolmácsolni.

A részvevők, a vendégek mind egyetértettek abban, hogy a rendezvény, amelyet Önök, dolgozók, saját elképzeléseik szerint töltöttek meg, elsősorban saját szereplésükkel, műsorukkal, lélekemelő és megható megemlékezéssé varázsolta az évfordulót.


Természetesen, az első éveknek megfelelően továbbra is alkalmazzuk a részvevők számára adott intézményi többletet - szabadidőt - az eddigi gyakorlat szerint.


Az intézmény vezetése nevében jó egészséget, sok sikert és erőt kívánok a további munkához.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!